Hei, alle Bowlsere! Vær tålmodige! I disse begredelige Coronatider kommer det ene problemet etter det andre! ...Men det kommer bedre tider etter dette! Vi i styret jobber med saken opp imot Forbundsstyret og i samarbeid med Ruth Karin, og vi er klare på at det vil komme bedre tider!!!Håper vi kan treffes snart i vanlige omgivelser og med vinnerkommentaren klar! Inntil det: Ta vare på dere selv og hverandre! Tenk positivt og vær klar for en ny Bowlskamp,- for den bør komme snart!                                                                                                                                        Mvh: Rolf

GODT ÅR!

Hei igjen til dere Bowlsvenner!

Endelig er vi over i et nytt år! Det forrige vil vi muligens glemme så fort som mulig!Vi kom ikke igang igjen slik vi håpte på. Men vi kan bare gjøre en ting: Håpe at 2021 blir et vennligere år på alle måter! Så snart pandemien er på retrett og myndighetene tillater det, vil vi dra igang med kulene våre igjen! Ruth Karin har annonsert sin tdlige pensjonisttilværelse. Hun vil få Hanne som sin stedfortreder, og vi ser fram imot å samarbeide med henne.Ruth Karins retrett kommer vi nærmere tilbake til.

I mellomtiden håper vi at dere alle holder dere så friske og ungdommelige som mulig.Ta gjerne kontakt her på siden eller på telefon til Jorunn, Arne Martin eller Rolf  dersom dere lurer på noe! Vi tre i styret ønsker dere alt godt i det nye året, og vi håper å se dere snart!

Mvh: Rolf,- for styret